miercuri, 3 septembrie 2014

Jucarii pentru copii. Categoria hituri

Nu reusesc sa centralizez vreodata ce jucarii au avut succes si ce carti ii mai plac Smarandei. Mai intai ca preferinrtele se schimba, apoi, evident, pentru ca uit. 
Sunt insa multe pe care le-am cumparat pe cand era foarte mica si pe care am crezut ca am gresit ca le-am luat. De exemplu pe cele de lipit in baie, le-am luat de ani buni,  chiar ma gandeam as le strang si sa vad ce fac cu ele. Cand brusc au devenit un hit.
Le gasiti aici, vad ca acum sunt mult mai multe modele. Poate o sa ii mai iau setul cu prietenii de pe plaja sau cu gradina cu flori.
Apoi, de luni bune, pe lista cartilor preferate e seria cu Matilda si poneiul ei Caramelo. Sunt mai multe carti, le gasiti acum vad cu reducere pe librarie.net, aici. Sunt si ok scrise, au si ilustratii foarte frumoase, povestile sunt simple, curate, nu sunt in cliseele clasice si-au trait fericiti. Mie, de exemplu, cel mai mult imi place "Matilda si Caramelo in cautarea primaverii".
Pe de alta parte, ei cel mai mult ii plac in perioada asta povestile inventate. Un pic reale, un pic inventate, un pic de magie, un pic de Kiki ce sta picior peste picior si fumeaza....Motiv pentru care toata vara, pe zecil de ore de drum, am tot povestit si povestit si povestit, de mi-am epuizat toate ideile.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Jucarii Disney
www.kidtoys.ro