marți, 16 septembrie 2014

O zi dezastruoasa ***

A inceput cu rosiile pe care mi le-a adus Marius Huc la birou. Din productie proprie, de Corbeanca.

Apoi,  oprire, dupa serviciu, a fost la French Revolution.  Nu sunt un mare fan al eclerelor, dar am zis sa ma duc sa vad cu ochii mei minunea, ca prea vorbea toata lumea despre ele. Foarte sceptica m-am dus. Ete na, sunt niste eclere, cum sa fie ele ca sa fie memorabile. Ei bine, cele cu caramel sarat sunt mai mult decat memorabile, altele n-am incercat inca. Oricum n-au cum sa fie mai bune (sic)
Acuma, rosiile de la Huc meritau si ele ceva atentie, asa ca m-am oprit la La Farine unde au cea mai buna paine cu branza din Bucuresti. Din Europa si poate chiar si din lume, ca in alta parte oricum n-am mancat.
PE urma, desigur, rosiile de la Huc si painea de la La Farine meritau deja mai mult, asa ca m-am dus si sa ridic comanda de la Casa cu Gemene. Cu toate ca au zis recent ca telemeaua PEstera, aia de imi place mie cel mai mult e underground. In fine, i-am iertat pentru ca au adus un cascaval nou, pentru crema de iaurt, pentru diverse, stiu ei la ce ma refer. Apropo, sa stiti ca au deschis un punct nou de livrare, in 13 septembrie. Doar va spun, nu va incurajez sa cumparati, pentru ca productia e limitata si si asa raman fara Pestera daca nu comand dinainte.


(**** Asta s-a intamplat joi.
Vineri am fost la Crina. La salata de vinete si pui cu mazare
Duminica am fost la Rural Fest.
De atunci nu m-am mai cantarit)

Niciun comentariu: