joi, 23 octombrie 2014

Ce-ati facut cu Bridget Jones

Vuieste lumea dupa ultima aparitie publica a lui Renee Zwelleger. Vuieste, pentru ca actrita nu mai arata deloc, dar deloc, asa cum arata in rolurile cre au facut o faimoasa. De fapt nu mai arata deloc ca ea insasi. Ca sunt operatii estetice, ca sunt doar fillere cu diverse pe care si le -a facut sau nu si le a mai facut. cert e ca rezultatul e urmatorul:
(sursa foto: Getty Images, via Time)
Sa ne intelegem. Nu am nicio problema cu operatiile estetice. nici cu botoxul. nici cu acidul hialuronic. Nici cu vitaminele. Dimpotriva, mi se par niste inventii senzationale la care daca ai chef sa apelezi, poti sa o faci fara niciun fel de problema.
Nu stiu insa care ar trebui sa fie limita, daca exista o limita, daca e ok sa ti se schimbe intreaga fizionomie si sa nu mai fi aceeasi persoana, cel putin din punct de vedere fizic. Sigur ca mai toate actritele si-au facut cate una alta, la Nicole Kidman e evident botoxul, dar e tot Nicole Kidman, nu cred ca o poti confunda cu altcineva. Ceea ce nu e cazul cand vorbim despre cea care a fost Bridget Jones si cea care e acum.
Ea, adica Renee, zice asa: Sunt bucuroasă că oamenii cred că arăt diferit. Duc o viaţă diferită, mult mai împlinită şi mai fericită; sunt încântată că, poate, aceste lucruri se observă“
Se observa, desigur, si ca nu are niciun fel de rid pe frunte, deci cumva varianta ca nu si a facut nimic e putin probabila. Nu ca n- ar fi oricumAm cautat fotografii de ale mele cam la aceeasi distanta in timp ca cele ale lui Renee Zellweger. Sunt transformari absolut evidente, dar in fine, mi se pare evident ca e vorba despre aceeasi persoana :)) Ceea ce nu pot spune despre fosta Bridget Jones.Un articol din Time, aici,
Un alt articol despre cum s-au schimbat 17 vedete in urma operatiilor estetice, aici

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ești vopsită în ambele fotografii?