vineri, 31 octombrie 2014

Festivalul de Teatru Independent si alte recomandari

Saptamana viitoare are loc Festivalul de Teatru Independent, gasiti aici programul si prezentarile pieselor.

Teatrul independent a prins destul de bine in romania ultimilor ani. Productiile sunt de mai mica amploare, dar de obicei sunt foarte ok.
Apropo de teatru, sa mergeti sa vedeti si Titanic Vals, la Odeon. Eu nu il vazusem , l-am vazut luna trecuta la Festin pe Bulevard (festivalul de teatru organizat de cei de la Nottara). E senzationala montarea, impecabila, de la costume la ce vreti voi.
Si sa mergetisi la "Acum ori Niciodata", deocamdata nu e programata, dar o gasitit pe pagina Asociatiei Inspira. In regia lui Mihai Constantin, as mai vedea-o de cateva ori.
Mergeti si la Opera, stagiunea abia s+a deschis. Opera Romana e una dintre putinele institutii de cultura de la noi adaptata perfect vremurilor. Eu vreau la Traviata si la Hansel si Gratel, inteleg ca e o montare de exceptie

Apoi, din 7 noiembrie e in cinematografe si Patimile Mariei, unul dintre cele mai bune filme ale anului. Iar de azi incolo Parada Film organizeaza o expozitie de fotografie dedicata acestei pelicule, in Alt Shift, din Control.
Expozitia reuneste 14 femei celebre din teatru, social media, fashion si showbiz, care au acceptat sa pozeze cu o coroana de spini pe cap, la fel ca si personajul din afisul filmului.

Niciun comentariu: