joi, 2 octombrie 2014

Kiki, in urma programului de reeducare

Pisica Kiki, atunci cand am luat o, pe la inceputul verii, avea niste obiceiuri stranii si inacceptabile. Ca de exemplu trezitul pe la o ora imposibila gen 5. Ceea ce a fost oribil, sa recunoastem, caci vroia si niste entertainement la orele acelea practic inexistente. Ei bine, pentru a demnostra ca puterea exemplului functioneaza, de vreo 2 saptamani nici macar Kiki nu se mai trezeste in creierii noptii pentru nimic in lume. (acu sper sa nu vorbesc cu pacat si sa o ia de la capat)
Pisica Kiki atunci cand am luat o parea cea mai ne-pisica de copil din lume, pentru ca era moarta de frica. Habar n-am ce i s=a intamplat ei in trecut si pe unde a umblat, cert e ca se furisa de cum o auzea pe Smaranda pe scarile blocului. E, acum pisica Kiki sta, surprinzator, chiar si sa fie dansata. Nu mai spunem de caratul prin toata casa in niste pozitii la care ar protesta oricine.
Pisica Kiki, atunci cand am luat o, dormea nu se stie pe unde, stresata fiind probabil de vulnerabilitate, etc. Rar o vedeai relaxata. E, pisica Kiki a ocupat acum o canapea. Pe care o considera proprietate personala. Si daca cumva ai indrazneala de a te aseza pe locul ei- adica o canapea intreaga, sa nu uitam- incepe si se vantura, se amesteste, se invarte, se milogeste pana cedezi si pleci.
Pisica Kiki, atunci can am luat-o, era o adevarata diva. Slaba, eleganta, piesa, ce sa mai. E, pisica Kiki s-a dovedit a fi bulimica, mananca orice, de la prajituri cu caramel la cozonac. Motiv pentru care e practic dubla fata de cum era acum 3 luni.
Pisica Kiki3 comentarii:

Alexandra spunea...

Ce simpatica e :P Au adoptat si ai mei acum vreo 2 luni un motanel slabanog si vai de el, iar acum e mascota casei:)) Face el niste miscari din alea "moonwalk" a la Michael Jackson, iti sare in cale numai cand nu te astepti, doarme Numai pe langa ei, e zapacit si hazliu rau de tot

Ria spunea...

Avem si noi un astfel de exemplar. Distinsa se numeste Poppy (pentru ca era mica, slaba si neagra cand am luat-o de la adapost si ni s-a spus ca asa ramane :)) )Are vreo 5 kg acum si este atat de stapana canapelei incat ii e lene si sa miaune. Miauna fara volum, doar deschide gura :)

Maria Coman spunea...

alexandra- daaa, sunt mega simpatici, mai ales cand sunt mici
ria- a, nu, asta are volum de te rupe