vineri, 31 octombrie 2014

Mos Nicolae, liste, obsesii organizatorice

Ca am o obsesie pentru liste si organizari, e deja o informatie binecunoscuta. E, apropiatul Sarbatorilor inseamna o gramada de liste. Smaranda e nascuta aproape de Craciun, asa ca pe langa obisnuitele cadouri, mai trebuie si o petrecere si cadouri de ziua ei si tort si si si si. Ca sa nu ma suprapun si nici sa ma aglomerez, desigur ca am comandat cadourile pentr Mos Nicolae acum vreo 3 saptamani. M-am panicat un pic, ca nu erau pe stoc si au venit abia zilele trecute. Dar totusi, mai e mai bine de o luna, deci chill.
In fine, de fapt vroiam sa scriu despre cantitatea de cadouri si despre incercarile de a o face sa nu fie excedata de prea multe, astfel incat sa nu se plictiseasca, sa nu se mai bucure de ele, etc.
Asa ca Mos Nicolae inseamna carti si o pereche de pantofi. Pantofi pentru ca mi se pare ca se leaga cu Mos Nicolae care lasa cadourile in pantofi. Ma gandesc chiar sa o pun sa lase o pereche care nu ii mai vine sa ii dea Mosul altui copil si Mosul sa ii lase perechea noua. I-am mai luat si pana acum pantofi, dar era mai mica, nu stiu daca isi va aminti ca n-a fost asa.
Si carti. Anul acesta le primeste pe cele despre care am mai scris.

Le gasiti pe toate aici
Liste utile pentru ajutorii de Mos, aici 
Despre Craciunul trecut , aici 
Lista dezorganizata de anul trecut, aici

Niciun comentariu: