vineri, 3 octombrie 2014

Palatul Vechiturilor

Cu siguranta toti am fost uneori in situatia de a avea in casa lucruri care nu ne mai folosesc, de care ne impiedicam, pe care dintr-un motiv sau altul nu avem cui sa le dam. Eu donez majoritar, dar unele lucruri chiar nu mi vine sa le dau asa, pe gratis. Asa ca, daca vi se intampla, incercati sa cautati Palatul Vechiturilor. n-am fost, recunosc, dar ideea mi se pare foarte buna. Concret, inchiriezi spatiu acolo, ei vin si sa le ridice de la tine de acasa daca ai nevoie, etc.


Ce este: În magazinele noastre poți cumpăra si vinde zilnic tot felul de lucruri...atat vechi cat si noi, tipice targurilor duminicale. Esti iubitor de antichitati sau ai buget restrans? Cotrobaie dupa comori prin stocurile aflate intr-o continua schimbare, prin rafturi, pe umerase sau in vitrinele de expunere.
Unde este: soseaua Mihai Bravu, 192-194
Ce poti sa vinzi sau sa donezi:mobilier mic, textile pentru casa, carti, maruntisuri, palarii, etc, lista completa o gasiti aici . Tot aici gasiti si ce nu se poate vinde sau dona, de exemplu mobilier mare, frigidere, etc
Important, o parte din venituri se duce pentru donatii

Niciun comentariu: