marți, 4 noiembrie 2014

B612, o stea, un zmeu, o bicicleta si o zi de joi

Autor, targul de bijuterie contemporana,  e unul dintre targurile mele preferate din Bucuresti. De cativa ani tot gasesc intotdeauna ceva care sa imi placa. Ce e drept, fata de anii trecuti acum mi se pare ca au crescut spectaculos preturile. Si nu neaparat justificat. Tot anii trecuti gaseam mult mai multe lucruri care sa imi placa si plecam cumva cu regret ca nu le luam pe toate.
Anul asta insa am descoperit buzztard. Sunt niste bijuterii mici, fine si pline de poveste. Si cum obsesia mea pentru Mary Poppins e veche, n-am plecat fara un cercel-zmeu. Si pentru ca mi place bicicletele, n-am plecat nici fara un cercel bicicleta. Exista si o colectie inspirata din alta obsesie de-a mea, Micul Print. Se numeste Tu vei avea stele care rad. Si-am plecat cu o stea. As mai fi plecat si cu asteroidul B612,  cel de pe care venea Micul Print, dar am lasat-o pe data viitoare.Problema e ca nu gasesc pe site mai nimic din ce mi am luat, asa ca va trebui sa ma credeti pe cuvant ca sunt minunate. Si as mai vrea niste bufnite. Poate de Craciun 
Si mi am mai luat o bratara de la niste doamne care mi -au zis ca au site si de toate, doar ca nu le gasesc. ASta e. 

Un comentariu:

irina spunea...

Ne bucuram ca te-ai regasit in piesele din colectiile noastre, multumim de vizita! Si promitem sa tinem pasul si cu postarea bijuterilor pe site :)

Intre timp, pentru referinta si mai la indemana (pentru ca nu-i treaba usoara fotografia de bijuterii :)) …pagina noastra de facebook se rasfata cu poze.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.450784554997552.1073741827.180812408661436&type=3
O zi minunata!