joi, 20 noiembrie 2014

Scrisori pentru mos Craciun

Mai e o luna pana la Craciun si e al treilea (cred) an deja cand va propun sa fiti Mos Craciun pentru copiii bolnavi de cancer de la spitalul Fundeni.
Scrisorile, pe toate, le veti gasi aici. Procedura e aceeasi, daca va hotarati sa ajutati un copil, trebuie doar sa comentati la scrisoarea respectiva, ca sa existe o evidenta.
Inainte sa va ganditi ca poate unii vor prea mult, inainte sa treceti mai departe, ganditi va ca cei mai multi dintre acesti copii isi petrec viata, oricat de scurta sau lunga ar fi ea,  intr-un spital.  Da, unii vor laptop. Dar pentru ei laptopul e singura legatura cu lumea reala. Pentru ca de acolo, de pe patul de spital, nu se vede nimic altceva. Altii vor jucarii. Altii vor doar dulciuri. Pentru ei ciocolata aceea pe langa care noi trecem fara sa intoarcem capul inseamna poate un vis aparent irealizabil.
Cititi-le scrisorile. Si amintiti-va ca e foarte simplu sa schimbi o viata.

2 comentarii:

m greierasul spunea...

Doamna, pe mine m-ati convins! Sarut mana pentru idee!

Aerius spunea...

Intradevar ar trebui sa ne amintim ca pentru unii copii Mos Craciun nu vine niciodata, sau nu aduce numai bucurii...Scrisori din inima adresate oamenilor cu suflet mare..

Produse bio