luni, 1 decembrie 2014

Hai ca incepe

De fapt nu ca incepe, a inceput demult. Anul asta parca mai repede ca niciodata. Peste tot sunt brazi, peste tot sunt decoratiuni, peste tot se vorbeste despre Craciun…Sambata cand am cautat cu Smaranda cartile pentru Craciun deja eram in panica cum ca e tarziu si ca s dezorganizata si ca nu sunt gata cu cadourile si ca unde e bradul etc. Pana mi am dat seama ca e 29 noiembrie, totusi.
Asa. La 1 decembrie, noi, de obicei, facem urmatoarele.
Punem la geam casuta luminata, pana acum una singura, acum am mai luat una de la Ikea. Care il asteapta pe Mos Craciun si ii arata drumul spre casa noastra. Plus ca daca mai vin spiridusii la verificari, sa gaseasca si ei lumina, nu sa bajbaie si sa nu stie ce si cum. Tot de la 1 decembrie, citim seara doar povesti legate de Craciun.Anul trecut hituri au fost cartile Christinei Butler, minunate, minunat ilustrate si cu povesti simple si frumoase (le gasiti aici), Cum si-au petrecut jucariile Craciunul, Tinutul fulgilor de nea si Ingerii Craciunului


Anul asta, din nefericire, n am gasit nimic nou interesant legat de Craciun. Asa ca ramanem cu cele vechi, vedem care vor fi hituri de data aceasta.

2 comentarii:

Laura Frunza spunea...

Ce casute luminoase de la ikea? :) Eu am luat cateva carti frumoase de Craciun de la Gaudeamus :)

Anonim spunea...

Palărioaso... foarte inspirată ținută, ochi albaștri!