luni, 8 decembrie 2014

Ne vedem maine seara

Maine seara, la Readers Cafe, editura Delfin lanseaza al doilea volum din trilogia Regele lupilor,  scrisa de George Cornila. Este vorba despre volumul Fierul Zeilor, iar incasarile vor fi donate in beneficiul Asociatiei Copii Suflete Sperante. 


Maine seara, la Readers Cafe,  la ora 18.30, o sa va povestesc cum acum 5 ani, pe cand citeam oarecum obsesiv forumuri de mame, ma uitam pe un grup de mame care au nascut cu cateva luni inaintea mea. Si cum acolo am citit pentru prima data povestea Raisei. Tot citeam ce povestea Cati, mama Raisei, pe urma i a venit termenul sa nasca si a cam disparut. N am mai citit nici eu, pentru ca am nascut si eu intre timp, iar cateva luni mai tarziu am aflat povestea nasterii Raisei, o poveste foarte trista, dar din pacate nu rara pentru sistemul medical romanesc. Raisa are paralizie cerebrala, in special din cauza medicilor care au asistat o pe CAti la nastere, si care pana acum nu au fost pedepsiti in niciun fel de justitie.
O sa va povestesc despre Calin, baiatul Ramonei, care are si el paralizie cerebrala.
O sa va povestesc cum parintii lui Calin si au propus sa faca si in Romania o clinica pentru copiii care sufera de aceasta boala, pentru ca din pacate la noi statul nu le ofera practic nicio sansa. Raisa, de exemplu, dupa ce s-a mutat in Anglia, a avut o evolutie absolut spectaculoasa.
O sa va povestesc cum s-a nascut centrul B2B, dupa zeci de incercari de a obtine finantari de la diverse fundatii si asociatii.
O sa va povestesc cum banii au venit de la Mihai Nesu, caruia nu cred ca ii voi putea multumi vreodata suficient.
Maine seara o sa va povestesc de ce e important sa donati pentru clinica asta. Va astept acolo.

Niciun comentariu: