marți, 30 decembrie 2014

Niste kilograme in minus mai tarziu

Si as putea zice ca intorsul la sala, dupa aproape un an, e cam cel mai bun lucru pe l am facut pentru mine anul acesta.
M am lasat prosteste anul trecut cam pe vremea asta, pentru ca e usor sa te lasi. Nu te duci o saptamana, zici ca lasa, poate maine, poate poimaine, pe urma ti se pare ca nu mai ai timp si tot asa.
Si cum nu mai am nici 20, nici 25, nici 30, nici macar 35 de ani, plus ca am descoperit niste locuri minunate- gen Pain Plaisir, de exemplu, plus 2 ture de Grecia anul asta (si am mai spus, as putea manca fara oprire salata de vinete si tzatziki si saganaki si haloumi si scoici si si si si si)
Bine, poate parea ciudat ca scriu asta tocmai acum, dupa niste zile pline de mancare si de lene, dar cumva tocmai de aia am avut si revelatia asta. Ca fara sala, eram acum cam la cate kilograme aveam cand am nascut.
Revenind, eu merg la Club Moving, e unul dintre cele mai bune sisteme pe care le stiu eu, pentru ca au si piscina si sauna si sala aerisita si masaj, in fine, cam tot ce imi trebuie mie, plus antrenori. De data asta mi am luat antrenor (cautati -o pe Eliza, daca mergeti acolo), pentru ca sunt neserioasa si mi e suficienta o saptamana in care sa nu ma duc ca sa imi gasesc scuze si in urmatoarea si lasa ca maine, dar poate poimaine, dar nu mai bine saptamana viitoare si asa mai departe. E, de jena sau nu, cert e ca asa ma duc.
Ps: e deschis si de sarbatori :)

Niciun comentariu: