joi, 11 decembrie 2014

Teatru in ghetute

Teatrul Ion Creanga are o campanie frumoasa pentru luna decembrie, Teatru in ghetute. Initial a fost gandita doar pana la Mos Nicolae, dar, pentru ca a avut succes, au prelungit o pana la final de decembrie. Ca o motivatie in plus, copiii care merg sa doneze primesc un medalion si niste jucarele, Smaranda a fost incantata, vreo 3 zile a umblat cu medalionul la gat.
E o buna ocazie sa mai scapati de lucrurile inutile si sa ii invatati pe copii ca e important sa doneze."Am strâns, pe parcursul celor 3 zile de campanie, peste 100 de donații, multe dintre acestea rivalizând în dimensiune cu sacul plin de cadouri al Moșului

Și pentru că mulți dintre spiriduși ne-au întrebat dacă ne pot vizita și săptămâna aceasta, ne-am consultat cu Moșul și am extins perioada de pus teatrul în ghetuțe. Vă așteptăm pân-(aproape)-n Ajun, pe 23 Decembrie, pe Esplanada din Piața Amzei, pentru a pregăti împreună cadouri și surprize.

Donațiile strânse în această perioadă vor fi oferite celor peste 350 de micuți din satele Valea Plopului și Valea Screzii (județul Prahova), aflați în grija Asociației Pro Vita."


Detalii aici

Niciun comentariu: