luni, 9 februarie 2015

Doua recomandari pe scurt

Mai intai si mai intai ca s-a redeschis Simbio. Simbio, stiti, ala micul cu 3 mese de vizavi de Bordellos. Acum e mult mai mare, dar la fel de prietenos. Am fost week-end-ul trecut cu Smaranda, hamburgerul e parca mai bun sau poate mi a fost mie dor de el, dupa atata pauza (caci alt hamburger pe lumea asta nu mananc). I a placut chiar si micii sclifosite, care e in perioada in care nu incearca nimic, nu mananca nimic, nu gusta nimic. Traieste cu mere si oua Kinder (da, stiu, panica in tribune, oua Kinder)
Mai multe aici
Si mai apoi, ca s-a deschis un nou loc de pierzanie numit Le Grenier a Pain. Ceea ce pentru mine e o veste proasta, abia scapasem de dependenta de Pain Plaisir, ca mi se intampla asta. Care asta inseamna pe langa o bagheta minunata- care din nou ii place si micii sclifosite- si o gramada de altele de langa care nu poti sa pleci.  Nu folosesc niciun fel de conservant, merg pe metodele traditionale de coacere si nu folosesc deloc produse congelate (ceea ce, daca nu stiati se intampla la Paul, Brioche Doree, etc)Daca va duceti, sa nu uitati nici de mousse-ul de menta cu ciocolata. Ar fi pacat. Pe cuvant

Niciun comentariu: