joi, 5 martie 2015

Cadouri de 8 martie Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti are o gramada de initiative frumoase. Asta este una dintre ele. Si sunt sigura ca oricare dintre noi are acasa un parfum, o oja, o bluza, o carte, lucruri de care se tot impiedica si zice ca le va da si le lasa acolo, de la un an la altul. Asta ati putea face cu ele acum, de 8 martie. Aveti mai jos comunicatul DGASMB, mai multe detalii gasiti si pe pagina de Facebook de aici
"Sufletele din Adăpostul de Femei al Municipiului București nu se simt importante pentru nimeni. Se simt cumva norocoase că au un acoperiș deasupra capului şi că li se asigură hrană, în fiecare zi. Singurele persoane care se interesează de ele sunt angajații de la Asistență Socială. Iar ele nu își permit să spere la mai mult.
De 8 Martie, strângem pentru ele mici atenții care definesc feminitatea. Puteţi dărui bijuterii pe care nu le mai purtați, parfumuri sau deodorante, produse cosmetice de orice fel, puteți dona orice fel de obiecte pe care nu le mai folosiţi (oricum este momentul pentru curăţenia de primăvară). Încercăm să strângem o diversitate de obiecte, exceptând hainele, întrucât vestimentația este asigurată de DGASMB.
Vrem să aducem primăvara şi în sufletul femeilor nimănui!

Aceasta este adresa unde puteți să le trimiteți micile cadouri: Strada Foişorului nr. 56-58, Sector 3, Bucureşti.
Sau puteți să le dăruiți personal, duminică, 8 martie, între orele 11:00 - 15:00, la Adăpostul de Femei din Şoseaua Berceni nr. 12, Sector 4, Bucureşti."

Un comentariu:

Anonim spunea...

mdea! s-au mai scris de-alea cu mama...e uzat.Cand vrei sa impresionezi pe cineva, hop, bagi una despre mama/ bunica/copil/ caine etc. Un fel de papagaliceala...ce face unu , hai si noi!VARZA!