luni, 16 martie 2015

Un cozonac, o pereche de pantaloni sau o jucarie

Pentru ca se apropie Pastele, pentru ca vine primavara, in fine, pentru orice motiv sau pentru niciun motiv, doar pentru ca putem, va propun doua fapte bune pe care le putem face zilele acestea.
Primul este cel organizat de Edulier si suna asa :

"Campanie socială desfășurată în perioada 15 martie- 15 aprilie 2015
Să dăruim copilăria unui micuț dintr-o familie săracă! Poți face un gest mic, pentru un zâmbet mare! Le poți face Paștele sărbătoare!
150 de copii din proiectul Edulier Corbeanca (edulier.ro), din familii defavorizate, vor să cunoască sentimentul unei sărbători pascale fericite, fără lipsuri.
Cum poți ajuta?
Alege să dăruiești orice din lista de mai jos, spune prietenilor despre campania noastră, participă la evenimentele noastre de luna aceasta.
#sadaruimcopilaria
Orice ajutor este binevenit! Ține legătura cu noi pe email- edulier.corbeanca@gmail.com sau la telefon 0758933341" 

 Detalii gasiti si aici

Al doilea e la Parohia Negreni.  De data asta este vorba despre copii
"Prin acest eveniment oricine poate sa devina "parinte adoptiv" pentru unul dintre copiii din Parohia Negreni de Sus.

Ce inseamna aceasta?

Avem in jur de 50 de copii cu varste cuprinse intre 1 si 14 ani. O parte dintre ei vin des la Sf Biserica si participa la temele pe care le facem dupa Sf Liturghie.
Majoritatea dintre ei sunt cazuri sociale, care foarte rar s-au bucurat de haine noi, cu parinti fara venituri, dar muncitori si cu frica de Dumnezeu.
Cine doreste sa fie alaturi de noi, isi poate alege un copil sa-l "imbrace" de Sf Pasti si pe care il poate cunoaste oricand.
Cine nu poate sa ajunga la noi, va primi o fotografie cu copilul si cu ce i-a cumparat!
Pentru alte detalii va stam cu placere la dispozitie.
Pr Preot Bogdan-Cristian Danu 0763619189"

Gasiti detalii si pe pagina evenimentului, aici  


Si pentru ca tot vorbim despre proiecte ale unor preoti , as vrea sa vedeti o fotografie cu centrul social de la Lada, despre care va povesteam anul trecut si care era doar un vis la vremea aceea. 


3 comentarii:

Laura Frunza spunea...

Multumesc ca ai mentionat campania Edulier. O sa pregatesc si eu un pachet pentru un copil mai mare, chiar am un trening foarte bun castigat de Eliza la o competitie de inot, dar e de 11-12 ani si n-are sens sa-l pastrez atat cand se poate bucura un copil de el.

Anonim spunea...

"Balerina mea iubita, mi-e dor de tine de cand ai plecat la Cluj cu aratarea aia! Cu o mână îți scriu, cu cealaltă mă gândesc la tine..." maestrul tau iubit. Tatal cu trei iezi.

Laura Frunza spunea...

Am predat azi pachetul pentru copil catre un reprezentant Edulier. Fiind pentru copil mai mare, nu am pus jucarii, doar un trening complet, un cozonac si niste dulciuri. Acum imi dau seama ca mergeau si niste produse de igiena dar pe moment nu m-am gandit. Fiind obisnuita sa fac mereu pachete pentru copii mai mici si sa pun carti si jucarii, nu am stiut ce sa iau pentru copil mai mare. Asta ca sugestie pentru cine va face pachete pe viitor pentru copii mai mari.