marți, 19 mai 2015

Eu, aceasta inspiratie pentru Vogue, Elle si altii

Acum vreun an am descoperit in Berlin niste creme de corp absolut minunate, din care mi-am cumparat atunci cateva, dupa care am inceput sa le haituiesc pe unde le-am gasit. Cum plecam eu sau cum aflam ca se duce cineva prin strainatate, cautam repede magazine si pe urma ma rugam de diversii calatori sa mi cumpere si mie cate si mai cate. ( Asta cu lista de magazine o am de pe vremuri, de pe cand mergeam in deplasari cu putin timp liber si mergeam la shopping pe punct ochit punct lovit. Functioneaza foarte bine si eviti si cumparaturile inutile, o sa detaliez alta data)
E vorba despre cosmeticele de la Rituals, pe care le-am mai gasit ulterior in Amsterdam, in duty free, cu o selectie foarte mica si la noi in duty free (adica vreo 2 creme de maini), in Bruxelles samd. E, si azi, citind eu revistele aflu ca din Vogue cum ca mare deschidere mare de cele mai fitza cosmetice, cu opening la Paris
 Toate miros minunat, preferata mea e asta, stocuri mi-am facut, recunosc. 
Cremele de maini sunt si ele excelente. Dar ma bucur ca Vogue e de acord cu mine :))
Si doi. Ieri, pierzand eu timpul prin centru, din cauza de coada la Taxe si Impozite, mi-am cumparat aceste espadrile (ma feresc de espadrile de vreo 2 ani, dar cumva trebuie sa ies din logica converse-new balance- etc)
Eeeee, si ce scrie Vogue astazi? Cum ca "shoe of the week" sunt, ce sa vedeti, acestia
Si uite asa, ma transform intr o Sarah Jessica Parker. 
PS: vad ca despre O Bag inca nu scriu nimic, probabil ca se prind mai greu. Ea e


Un comentariu:

Monica spunea...

La O Bag (http://chasseauxcouleurs.ro/?product_cat=obag) visez şi eu de ceva vreme. Credeam să sunt singura...