sâmbătă, 2 mai 2015

Printesa perfecta

Acum 4 ani, printul william se insura cu o fata obisnuita, exact ca in povesti.
Doi ani mai tarziu se nastea mostenitorul coroanei britanice, printul George
Inca doi ani dupa, se naste si printesa. Kate se interneaza la 6 dimineata, la ora 8 naste, peste inca 10 ore pleaca acasa, ca o familie fericita.
Informatiile par si sunt seci, dar ascund in spatele lor o poveste perfecta, pe care o iubeste o lume intreaga. Nunta lui Kate cu William a fost cel mai mediatizat eveniment din lume. Nasterile ce au urmat s-au apropiat si ele de recorduri. Nu stiu cat e pr si cat e natural in toate momentele astea, dar toata povestea acestei familii e minunat gestionata. O Anglie intreaga a asteptat cu sufletul la gura sa afle daca nou nascutul e baiat sau fata. Retelele de socializare au explodat efectiv in momentul nasterii. Regina Elisabeta s-a imbracat in roz, probabil avea pregatita si o tinuta albastra.
Printul George, fratele cel mare, si a facut si el aparitia in public
Iar mica printesa a fost si ea prezentata publicului
Si pentru ca evenimentul sa nu se consume totusi prea repede, ramane intrebarea. Cum o va chema pe printesa. Sa fie Alice, sa fie Charlotte, sa fie Diana...Pariurile sunt inca deschise si nu e o gluma. Chiar se pariaza pe asta
3 comentarii:

Simona spunea...

Cu mana pe inima, mie zau ca-mi place de ei. Mi se pare generatia care incearca sa normalizeze o societate constransa de tipare si reguli, fara sa faca valuri mari, dar facand destule valuri mici incat sa aduca schimbarea si sa o aduca frumos, cu zambetul pe buze, chiar si cel ascuns al batranilor care nu simt noul val si nu simt radical schimbarea. Exact cum spui, nu stiu cat e PR si cat e naturalete, dar imi sunt tare dragi si imi place cum aleg sa isi imparta detaliile cu publicul, e de bun gust si frumos.

Anonim spunea...

si o asistenta medicala care s-a sinucis in timpul primei sarcini. dar s-a musamalizat rapid.
Mihaela

maria spunea...

simona- si mie imi plac foarte mult. si par naturali nu stiu. foarte misto