miercuri, 13 mai 2015

V for Vintage Fiesta. Ne vedem acolo

Pe langa targul de bijuterie Autor, V for Vintage e unul dintre putinele la care inca mai merg, pentru ca gasesc o gramada de lucruri out of the box. De data aceasta are ca tema Fiesta Latina, aveti mai jos toate informatiile necesare. 


La V for Vintage Fiesta te asteapta designeri romani care au pregatit colectii capsula de fiesta, vintage autentic si prieteni loiali, mereu alaturi de V for Vintage: Molecule F & Friends, Band of Creators, Moja — cu totii intra in weekend-ul 16—17 Mai in ritmul de salsa, samba si Fiesta.
Un loc nou — Sala Palatului — devine scena ta pentru Fiesta: pregateste-te pentru un Olé! la fiecare descoperire pe care o vei face la V for Vintage.
Iar daca nu ai mai vazut vreodata o cafenea la Sala Palatului, ei bine nici noi si ne-am gandit sa fie acum, cu Pain PlaisirOrigo si fru fru.
Iar cum petrecerile tin si ziua si noaptea, Sambata, pe 16 Mai avem deschis pana la miezul noptii, ca o adevarata fiesta care se respecta, suntem parte a circuitului Noaptea Muzeelor cu doua expozitii:


 

Niciun comentariu: