marți, 21 iulie 2015

Cum am slăbit 10 kilograme în 2 săptămâni***

 Asociatia Spitale Curate (http://www.spitalecurate.ro/) organizeaza, in fiecare an, pe 31 iulie, o petrecere pentru copiii bolnavi de cancer, de la Marie Curie, Institutul Oncologic Bucuresti si Institutul Clinic Fundeni.
Anul acesta, pentru ca tot s-a lansat filmul, tematica o reprezinta minionii. 

 Este nevoie de bani, pentru pahare, servetele si farfurii cu minioni, plus confetti, coifuri, lumanari, baloane, trompete, 150 de jucarii minion, carti de colorat si creioane, tricouri cu minioni si orice i-ar mai putea ajuta pe acesti copii curajosi sa uite, pentru cateva ore, de locul si situatia in care se afla. Ca donati 1 leu sau 10 sau 100, e mai putin important. Nu va ganditi ca e putin sau ca n aveti sau ca e complicat. Nu e nici complicat si nu e nici putin. E pachetul de tigari pe care nu l fumati daca fumati cu 2 tigari mai putin pe zi, timp de 10 zile. E cafeaua pe care v-o luati de acasa intr-o dimineata, nu de la Starbucks. E benzina pe care n- o folositi daca parcati 50 de metri mai departe de intrarea de la birou.

Donatiile se pot face in contul RO46RZBR0000060016949927, beneficiar Asociatia Spitale Curate , deschis la Raiffeisen Bank.
**** N-am nici cea mai vagă idee despre cum puteţi slăbi 10 kilograme în 2 săptămâni. dacă aflaţi vreo metodă minune, anuntaţi-mă şi pe mine.

13 comentarii:

adina spunea...

Daniel Luchian, pierd daca pun pariu ca esti sarac, gras si transpiri excesiv in orice clipa a vietii tale? :)

Angela spunea...

Stimate domnule, stati jos, aveti 2.

Anonim spunea...

mie mie se pare amuzanta ideea, e clar ca omu daca punea titulul original, nu avea nici un sfert de "clik-uitori" :)))

Anonim spunea...

Vai, ce gluma buna! Asa crezi ca gasesti doritori? Eu zic ca obtii invers efectului scontat.

Anonim spunea...

Lipsit de profesionalism

Anonim spunea...

Foarte buna ideea.P.S.: Obtine inversul efectului scontat doar de la cei frustrati.

vintzu spunea...

bine, bine, am înțeles ideea, mi-a plăcut abordarea ta și mai departe mă interesează cum pot ajuta, spune-mi cum pot să donez ceva?

vintzu spunea...

gata, am vazut cum, multumesc !

Anonim spunea...

imi place ideea de a transmite informatia, cu totii trebuie sa devenim mai preocupati de ceea ce ne defineste in moment adica saracia si daca lasam deoparte egoismul vom obtine si silueta mult visata, pentru ca atunci nu vom mai avea timp sa cumparam si sa mancam mancarea nesanatoasa.

iulia spunea...

Bravo! Fain titlu. Donez.

Diana spunea...

Jucarii? Sunteti siguri ca de asta au nevoie copiii aceia?

Darth Sith spunea...

ce revoltate sunt grasele ca nu au gasit solutia minune. Degeaba ai bani si esti cu coada sus daca esti casalot . Ia donati banii de dulciuri si mai scapati de suncile "bogate".

Anonim spunea...

F.tare. Original!